Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ -ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ- ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΗΓΕΤΗ “ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ”…
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ,  ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ “ΣΚΑΚΙΕΡΑ” ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΣΚΑΚΙ!!!
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΛΠ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ -ΟΠΩΣ-ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.
ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΑΛΛΑ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ -ΒΕΒΑΙΩΣ- Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
ΑΛΛΩΣ, Η ΜΕΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ “ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ” ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, ΟΣΟΝ ΔΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΠΙΟ ΔΟΛΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ, ΠΛΟΙΩΝ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ “ΣΥΜΜΑΧΟ”.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ‘Η “ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΘΕΝ” ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ…), ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΤΙ” ΚΑΙ “ΠΟΣΑ” ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΟΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η “ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ”!!!
ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ, ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ …ΚΡΗΤΗ!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ Α.Ο.Ζ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΖΩΝΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ;;;

Loading