ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

HΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΒΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ G.A.P. ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ «ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ», ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο «ΣΑΡΔΑΜΟΛΟΓΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ, ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ.

ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ Η’ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ;

AΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η’ ΝΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΧΕΙ» ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥΝ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΛΑΟΣ (Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…), ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΙΣΤΡΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΜΩΣ, Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ (ΔΗΘΕΝ) ΤΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ» ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, ΣΕ «ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ» ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΔΩΔΩΝΗ»…), ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ, Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΦ’ ΟΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ (ΑΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΖΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ…), ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΒΕΖΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ -ΚΑΤΟΠΙΝ- ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΤΑ 1204 μ.Χ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ -ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ- ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ 1453 μ.Χ. ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΑΥΤΟ «ΣΕΝΑΡΙΟ» ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ, ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ, Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ» ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ.

Ο ΨΟΦΟΔΕΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΣ-ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΟΣ ΖΩΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ), ΣΤΟΝ ΦΥΓΟΜΑΧΟ ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ., ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΗ, ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΚΥΠΡΟΣ…), ΑΠΕΜΠΟΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ G.A.P. (ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΔΟΡΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.), ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ «ΠΡΩΘΥ-ΠΟΥΡΓΟ» ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ : «Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ»… (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ…).

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΩΣ «ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ» ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙ-ΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ -ΑΜΕΣΑ Η’ ΕΜΜΕΣΑ, ΔΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ Η’ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ- ΜΕΡΟΥΣ Η’ ΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ), ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ), ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ 114), ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ «ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ» (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΠΟΙΗΤΗ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ), ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ), ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ «ΘΙΑΣΟ».

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ» ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ G.A.P. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ (…) ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ, ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ (ΞΕΡΕΙ ΝΑ) ΑΣΚΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ «ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ» ΤΟΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ «ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΗΓΕΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ), ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΜΑΣ), ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ, «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ», ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31Η ΜΑΪΟΥ 2011, ΩΡΑ 07.00 Μ.Μ., ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΒΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο «ΑΙΕΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΣΤΙ» ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.

ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ “ΕΦΙΑΛΤΕΣ” ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ !!!

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Loading